Management Dashboards

Salarisadministratie.nl is uw partner op het gebied van salarisadministratie en management dashboards. Het is ons doel om de salarisadministratie voor u inzichtelijk te maken en tot een snel en foutloos product te komen. Onze salarisadministratie software koppelen we aan uw eigen loonklanten. Op deze manier heeft u altijd inzage in de meest actuele informatie omtrent de salarisadministratie van uw klanten.

Hierdoor kunt uw keuzes goed onderbouwen en adviseren, nu en in de toekomst. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk.

Tijdregistratie en planning

Door middel van een koppeling tussen uw tijdregistratie- of planningssoftware en de salarisadministratie, worden de gewerkte uren automatisch ingelezen in de salarisadministratie. U hoeft deze uren dus niet meer handmatig over te nemen of bij te houden via een Excel-bestand. De automatische koppeling voorkomt fouten, zoals bij handmatig overnemen van gegevens, en bespaart u daarnaast veel tijd.

Financiële administratie

Als administratie- of accountantskantoor wilt u natuurlijk niet de maandelijkse journaalposten voor uw salarisadministratie klanten handmatig inboeken. Gelukkig kunnen wij met de meeste pakketten in Nederland een koppeling maken, zodat uw hier in ieder geval geen omkijken naar heeft.